Nørresundby Sportsdykkerkluber stiftet i 1971 og er med knap 100 medlemmer blandt Nordjyllands største dykkerklubber, med et væld af aktiviteter. Der dykkes på alle niveauer i klubben, lige fra snorkeldykning til trimix og desuden spilles der UV-Rugby.
Klubben ligger i Nørresundby tæt på Aalborg Centrum, lige ved siden af Limfjordsbroen.

Klubben råder bla. over 8 personers RIB, 6 personers Zodiac gummibåd, klubhus, egne uddannelsesfaciliteter samt kompressor.

Klubben tilbyder både fyldning med almindelig luft samt nitrox. Der arrangeres løbende ture til både hjemlige som udenlandske farvande. En god klub, hvor der er plads til alle, og hvor det sociale samvær er i højsæde.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde på resten af hjemmesiden eller kig forbi til klubaften tirsdag fra 19 til ca. 22.